Over de band

Time Machine is een populaire, moderne band, bestaande uit enthousiaste, ervaren en gedreven muzikanten. De band speelt met energie, op een professioneel niveau en 100% live. De band is een hechte eenheid die zelf net zo veel plezier in het optreden heeft als de mensen vóór het podium. De nadruk ligt voornamelijk op de  70’s, 80’s & 90’s, maar ook een knipoog naar de actuele Top 40.

Berdine Vermeer - van den Bosch
Zangeres

Zingen is emotie en emotie is een manier om alle dagelijkse stress en beslommeringen even aan de kant te zetten. Hoewel ik als kind vele jaren pianoles heb gehad, bleek mijn passie toch bij het zingen te liggen. Ik heb inmiddels heel wat verschillende zangstijlen kunnen beoefenen in een pop-en gospelkoor, showorkest, a-capellagroep en top 40 band. Zingen is mijn allergrootste hobby, ik kan er alles in kwijt! De muziek van Time Machine sluit helemaal aan bij mijn eigen muziekstijl. Werken met deze club ras-muzikanten is elke keer weer een feestje!

Hennie de Rouw
Zanger

Deze muzikale Vlijmenaar gaat zingend door het leven. Na een klassieke zangopleiding te hebben genoten toch gekozen voor de popmuziek en als zanger geruime tijd (30 jaar) in semi professionele band Inside Out en vervolgens in de huidige live coverband Time Machine die met 6 personen garant staat voor een professioneel optreden.

Ludwig Smits
Drum/Zang

Who am i?
Vanaf mijn 6e jaar al ben ik opgegroeid met muziek. Aanvankelijk als tamboer, maar al snel doorgegroeid als slagwerker en drummer en heb de regionale muziekschool afgerond. In meerdere (cover- en big)bands gespeeld van bruiloften tot leuke festivals. En na een wat rustigere periode toch weer de kriebels gekregen en letterlijk weer aan de slag gegaan.

Mijn gear.
Na een hele lange tijd op een Pearl BLX set te hebben gespeeld heb ik enkele jaren geleden kennis mogen maken met een geweldige set: Odery Privilege. Wat door het tropisch hout een hele dikke, directe sound heeft. Voor Cymbals ligt mijn sound helemaal bij Zildjian en dan over het algeheel in de K serie

Sticks:
Mijn customised stokken zijn afkomstig van Pellwood. Een witte haagbeuk (8B Bebop) die door het lage gewicht erg makkelijk spelen. Hopelijk ontmoeten we elkaar nog tijdens één van onze optredens.


Houdoe!

Cor de Visser
Toetsen/Gitaar/Zang

Na vele jaren gespeeld te hebben in de band Inside Out als gitarist/keyboard speler heb ik wat jaren gespeeld als gitarist in de Imperial Blues Band met als hoogtepunt een optreden op Blues Touch in Oss. Hierna vele jaren plezier gehad met de band Time Machine en fijne muzikale jaren met Harry Tiemissen en een klein uitstapje naar Double5. Nu echter Time Machine weer in het leven geroepen met onze zangeres Berdine van den Bosch.

Niek van der Plas
Bas/Zang

Sinds mijn 18e speel ik basgitaar in bands en dat doe ik tot op de dag van vandaag. Ik heb in diverse soorten bands gespeeld zoals soul, disco funk, rock, maar ook het betere allround werk voor bruiloften en partijen, artiestenbegeleiding, enzovoorts.
Eigenlijk vind ik alle soorten muziek wel leuk om te spelen, maar dance classics hebben toch wel mijn voorkeur.
Bij  Time Machine heb ik een groep goede muzikanten gevonden die deze passie delen.

Rob Ceelen
Gitaar/Zang

Met 25 jaar podiumervaring is Rob een ervaren slag- en sologitarist. Met voorkeur voor funk, pop en lichte rockmuziek speelt Rob sinds zijn 15e in verschillende coverbands. Naast zijn gitaarspel zorgt Rob ook voor de nodige achtergrond zangpartijen.