Over de band

Time Machine is een populaire, moderne band, bestaande uit zes enthousiaste, ervaren en gedreven muzikanten. De band speelt met energie, op een professioneel niveau en 100% live. De band is een hechte eenheid die zelf net zo veel plezier in het optreden heeft als de mensen vóór het podium. De nadruk ligt voornamelijk op de  70’s, 80’s & 90’s, maar ook een knipoog naar de actuele Top 40.

Berdine van den Bosch
Zangeres

Zingen is emotie en emotie is een manier om alle dagelijkse stress en beslommeringen even aan de kant te zetten. Hoewel ik als kind vele jaren pianoles heb gehad, bleek mijn passie toch bij het zingen te liggen. Ik heb inmiddels heel wat verschillende zangstijlen kunnen beoefenen in een pop-en gospelkoor, showorkest, a-capellagroep en top 40 band. Zingen is mijn allergrootste hobby, ik kan er alles in kwijt! De muziek van Time Machine sluit helemaal aan bij mijn eigen muziekstijl. Werken met deze club ras-muzikanten is elke keer weer een feestje!

Hennie de Rouw
Zanger

Deze muzikale Vlijmenaar gaat zingend door het leven. Na een klassieke zangopleiding te hebben genoten toch gekozen voor de popmuziek en als zanger geruime tijd (30 jaar) in semi professionele band Inside Out en vervolgens in de huidige live coverband Time Machine die met 6 personen garant staat voor een professioneel optreden.

Ludwig Smits
Drum/Zang

Vanaf mijn 6e jaar al ben ik opgegroeid met muziek. Aanvankelijk als tamboer, maar al snel doorgegroeid als slagwerker en drummer en heb de regionale muziekschool afgerond.
In meerdere (cover- en big)bands gespeeld van bruiloften tot leuke festivals. Na een wat rustigere periode toch weer de kriebels gekregen en weer aan de slag gegaan. I just can’t resist playing drums.

Cor de Visser
Toetsen/Gitaar/Zang

Na vele jaren gespeeld te hebben in de band Inside Out als gitarist/keyboard speler heb ik wat jaren gespeeld als gitarist in de Imperial Blues Band met als hoogtepunt een optreden op Blues Touch in Oss. Hierna vele jaren plezier gehad met de band Time Machine en fijne muzikale jaren met Harry Tiemissen en een klein uitstapje naar Double5. Nu echter Time Machine weer in het leven geroepen met onze zangeres Berdine van den Bosch.

Ruud van der Kallen
Basgitaar

Ruudje’s muzikale carrière begon al heel vroeg als kleine trommelaar bij de plaatselijke drumband. Na ook nog een paar jaar op een trompet te hebben getoeterd, deed hij ergens in de jaren 70 de grote ontdekking: de contrabas/basgitaar. Dit was de opmaat van een jarenlange tour door “basland”, van dixieland tot rock, van disco tot grunge. Na jarenlang actief te zijn geweest in diverse bands waaronder Linkdeband en Link-a-Soup, vond hij een nieuwe plek binnen Time Machine. In deze groep ervaren muzikanten legt hij samen met Ludwig de “groovende basis” onder ieder nummer.

Rob Ceelen
Gitaar/Zang

Met 25 jaar podiumervaring is Rob een ervaren slag- en sologitarist. Met voorkeur voor funk, pop en lichte rockmuziek speelt Rob sinds zijn 15e in verschillende coverbands. Naast zijn gitaarspel zorgt Rob ook voor de nodige achtergrond zangpartijen.